Nieuw! Lesmateriaal Fotobewerken voor kids!

Wie ben ik

Leny2015Mijn naam is Leny van Leeuwen. Ik geef al meer dan 30 jaar computerlessen aan kinderen en aan volwassenen. Omdat niet iedereen bij mij op les kan komen, bied ik via deze website mijn lesmateriaal aan.

Het lesmateriaal Excel, Website bouwen voor kids en Fotobewerken voor kids is getest in de praktijk. Het materiaal bestaat uit een aantal lessen en kan geheel zelfstandig (met begeleiding) worden gevolgd. Dit lesmateriaal is voor kids van groep 6 t/m 8.

Het materiaal Website bouwen met WordPress is heel geschikt voor zzp-ers, MKB-ers en mensen die bijvoorbeeld een leuke hobby hebben en daarvan iets willen verkopen. Ook dit lesmateriaal (handleiding) is al meerdere malen in cursussen gebruikt.

Ik wens iedereen heel veel plezier en succes met het lesmateriaal!